top of page

Medlemskap

Swedish Ultraflyers

På denna sida har vi samlat all information om medlemskap samt prisinformation. Ett medlemskap hos oss börjar alltid med en ansökan som du hittar längst ned på sidan.

101.jpg

Klubbmedlemskap

Årsavgiften för medlemskap i Swedish Ultraflyers är för närvarande 1100 kr.

 

Medlemskapet är uppdelat i två delar där 540 kr avser medlemskap i KSAK (riksorganisation för Sveriges flygklubbar). I medlemskapet ingår tidningen Pilot Briefing varje kvartal. 

 

Klubbmedlemskap krävs för att få flyga klubbens flygplan som både pilot och som elev. Som pilot med flygcertifikat krävs även att man är Aktiv medlem

Aktiv medlem

För att bli aktiv medlem i Swedish Ultraflyers betalar du en inträdesavgift till klubben på 20 000 kr. Hälften skrivs av vid inbetalning och resterande på 5 år, vilket innebär att du kan få tillbaka en del av beloppet om du skulle vilja gå ur klubben inom 5 år. 

Som aktiv medlem med flygcertifikat betalar du en månadskostnad som ditt timpris per flygtimme baseras på (tacho-tid). 

Priser: 

200 kr/månad = 1 389 kr/h

700 kr/månad = 889 kr/h

1 150 kr/månad = 689 kr/h

Sjöflyg adderar 100 kr per flygtimme.

Lägsta månadsavgiften kan löna sig för dig som vet att du kommer flyga mindre (under 12 flygtimmar per år). Högsta månadsavgiften lönar sig för dig som vet att du kommer flyga mycket (mer än 26 flygtimmar per år). 

Utbildning

För att påbörja en flygutbildning hos Swedish Ultraflyers måste du först bli Klubbmedlem

Teoriutbildning inkl. kursmaterial - 15 500 kr

Flyglektion 60 minuter - 1 694 kr.

Som elev kan du också välja att bli Aktiv Medlem genom att betala inträdesavgiften enligt ovan. Som elev är du befriad från månadsavgiften men du får ett reducerat flygtimpris vilket ger en besparing på ca 5000 kr på den praktiska delen i flygutbildningen. Detta alternativ är populärast och passar den som vill fortsätta flyga med Swedish Ultraflyers flygplan efter sin utbildning. 

Flyglektion 60 minuter (Aktiv Medlem) - 1 500 kr

Ansök om medlemskap

Fyll i formuläret

Jag önskar bli
Jag
Vilka tider vill du ta lektioner/flyga?

Din ansökan är inskickad. Vi återkommer inom kort!

bottom of page